Vad är ditt nästa steg?

Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären, eller kanske ett steg åt sidan mot en ny ”värld”?
På ekonomibyrån kan vi redovisning och närliggande tjänster inom företagsekonomi och administration. Men framförallt brinner vi för att inspirera och vägleda företagare till att förverkliga sina mål och visioner vilket skapar fantastiska möten och stimulerande arbetsuppgifter där vårat engagemang är drivande för vilka tjänster vi kan leverera! Kan du ”siffror” och skriver under på ovanstående så vill vi veta mer om dig.

Ta nästa steg nu!

En framtidsplats

”Varje dag går jag till jobbet och känner att jag har tur som arbetar just här! Vi är ett fantastiskt team som har otroligt roligt ihop och jag lär mig nya saker varje dag. Jag får chansen att utvecklas till en bättre redovisningsekonom med en bredare kunskapsbas och Ekonomibyrån ser till så att jag får de förutsättningar jag behöver för att nå mina framtida mål. Jag känner mig viktig och jag känner att just min röst blir hörd och att vi som team har möjlighet att påverka till förändringar.
Att arbeta på Ekonomibyrån passar mig jättebra då jag är en rastlös person och här är det variation i arbetsuppgifterna. Ena dagen kan jag arbeta med en stor koncern och andra dagen med en enskild näringsidkare. Att byrån också arbetar allt mer digitalt gör att vi blir mer flexibla med var vi kan utföra vårt arbete vilket är till stor fördel för mig som pendlar till arbetet och har familj.”

Helena Seierstad, Ekonomibyrån

”Jag är väldigt glad att jag hamnade på Ekonomibyrån efter min civilekonomexamen. Dels på grund av de utvecklingsmöjligheter som erbjuds men också på den härliga stämningen bland kollegorna. Jag har verkligen kul på jobbet och det beror framförallt på att arbetet i sig är väldigt varierande med en inblick i många olika typer av företag och spännande möten med kunder. Den ena dagen är inte den andra lik och redan från start ges frihet under ansvar där jag äger min egen planering. Jag känner också att det är en arbetsplats med högt i tak där vi alla hjälps åt och stöttar varandra.

Eftersom jag på fritiden håller på med hästar så är det viktigt för mig att ha en balans mellan arbetsliv och privatliv. Här tycker jag Ekonomibyrån som arbetsgivare sticker ut bland många andra i branschen och värnar om de anställdas arbetsbelastning.”   

Matilda Rolfsson, Ekonomibyrån

Lediga jobb

Digital Redovisningskonsult

Vi är inte en vanlig ekonomibyrå, vi är så mycket mer. Självklart jobbar vi med allt som du förväntar dig en byrå ska göra, men vi är också våra kunders främsta bollplank i beslutsprocesserna under året. Vi inspirerar och vägleder våra kunder till att förverkliga sina mål och visioner, på ett hållbart sätt. Samtidigt har vi väldigt roligt på vägen!

Efter en höst med uppstart av kontor på två nya orter och ett gäng nya kunder är vi nu redo att förstärka vår laguppställning med ytterligare en spelare. Vem letar vi efter? Här kommer vår önskelista:

 • Lagspelare som sätter laget framför jaget
 • Digitalt hungrig. Du behöver gilla våra digitala flöden och system
 • En stor portion noggrannhet och van att leverera kvalitet
 • Gilla kundmötet och magin som kan uppstå  
 • Studier efter gymnasiet inom företagsekonomi
 • Självgående och van att jobba med löpande redovisning, bokslut och deklaration
 • Kunskaper inom lön är alltid ett plus
 • Erfarenhet i Vismas programflora
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Placering blir en hybrid mellan kontoret i Tranås och kontoret i Jönköping.

Vad får du?

 • Anställning på 100%
 • Dynamisk arbetsplats med trevliga kollegor
 • Tätt samarbete kollegor emellan och känslan att det alltid finns någon att fråga
 • Förmåner såsom ”go-frukost”, gymkort och pensionsplan
 • Personlig utveckling där vi försöker hitta egna ansvarsområden för var och en av oss

Vilka är vi?

Ekonomibyrån är en byrå som under de senaste åren haft en fantastisk tillväxt och samtidigt kunnat behålla känslan att vara en personlig byrå. Vi på Ekonomibyrån prioriterar att personalen mår bra och utvecklas. Vi ser att det sker i en arbetskultur med en stor del egenansvar och flexibilitet. Vill du besöka oss så finns Ekonomibyrån idag på tre orter: Tranås, Jönköping och Motala.

Vill du jobba på en byrå som är med och ändrar morgondagens redovisningsbransch så är vi en byrå för dig! Känns det spännande? Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan till work@ekonomibyran.se

  Spontanansökan

  Vi är alltid på jakt efter nya talanger till vårt team av stjärnor. Behovet kanske bara är ett samtal bort och positiva medarbetare med huvudet på skaft, stort engagemang och höga ambitioner är svåra att hitta så låt oss veta varför vi behöver dig!
  Skicka din ansökan till work@ekonomibyran.se

  Redovisningsassistent

  För närvarande har vi inga tjänster utannonserade. Men vi är alltid på jakt efter nya talanger till vårt team av stjärnor. Behovet kanske bara är ett samtal bort och positiva medarbetare med huvudet på skaft, stort engagemang och höga ambitioner är svåra att hitta så låt oss veta varför vi behöver dig!
  Skicka din ansökan till work@ekonomibyran.se

  Redovisningsekonom

  För närvarande har vi inga tjänster utannonserade. Men vi är alltid på jakt efter nya talanger till vårt team av stjärnor. Behovet kanske bara är ett samtal bort och positiva medarbetare med huvudet på skaft, stort engagemang och höga ambitioner är svåra att hitta så låt oss veta varför vi behöver dig!
  Skicka din ansökan till work@ekonomibyran.se