fbpx

Vad är ditt nästa steg?

Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären, eller kanske ett steg åt sidan mot en ny ”värld”?
På ekonomibyrån kan vi redovisning och närliggande tjänster inom företagsekonomi och administration. Men framförallt brinner vi för att inspirera och vägleda företagare till att förverkliga sina mål och visioner vilket skapar fantastiska möten och stimulerande arbetsuppgifter där vårat engagemang är drivande för vilka tjänster vi kan leverera! Kan du ”siffror” och skriver under på ovanstående så vill vi veta mer om dig.

Ta nästa steg nu!

En framtidsplats

”Varje dag går jag till jobbet och känner att jag har tur som arbetar just här! Vi är ett fantastiskt team som har otroligt roligt ihop och jag lär mig nya saker varje dag. Jag får chansen att utvecklas till en bättre redovisningsekonom med en bredare kunskapsbas och Ekonomibyrån ser till så att jag får de förutsättningar jag behöver för att nå mina framtida mål. Jag känner mig viktig och jag känner att just min röst blir hörd och att vi som team har möjlighet att påverka till förändringar.
Att arbeta på Ekonomibyrån passar mig jättebra då jag är en rastlös person och här är det variation i arbetsuppgifterna. Ena dagen kan jag arbeta med en stor koncern och andra dagen med en enskild näringsidkare. Att byrån också arbetar allt mer digitalt gör att vi blir mer flexibla med var vi kan utföra vårt arbete vilket är till stor fördel för mig som pendlar till arbetet och har familj.”

Helena Seierstad, Ekonomibyrån

”Jag är väldigt glad att jag hamnade på Ekonomibyrån efter min civilekonomexamen. Dels på grund av de utvecklingsmöjligheter som erbjuds men också på den härliga stämningen bland kollegorna. Jag har verkligen kul på jobbet och det beror framförallt på att arbetet i sig är väldigt varierande med en inblick i många olika typer av företag och spännande möten med kunder. Den ena dagen är inte den andra lik och redan från start ges frihet under ansvar där jag äger min egen planering. Jag känner också att det är en arbetsplats med högt i tak där vi alla hjälps åt och stöttar varandra.

Eftersom jag på fritiden håller på med hästar så är det viktigt för mig att ha en balans mellan arbetsliv och privatliv. Här tycker jag Ekonomibyrån som arbetsgivare sticker ut bland många andra i branschen och värnar om de anställdas arbetsbelastning.”   

Matilda Rolfsson, Ekonomibyrån

Lediga jobb

Vi letar stjärnor!

Rubriken fångade dig. Härligt😊

Ekonomibyrån arbetar idag med affärsutveckling och redovisning med ett stort fokus på effektiva processer och framtidsanpassning. Genom att vara den externa ekonomiavdelningen och ett bollplank vill vi inspirera och vägleda företagare till en hållbarare ekonomi.

Nu har det blivit dags för oss att stärka vårt grymma team med en ny stjärna!

Om detta hade varit en klassisk jobbannons så hade vi nu rabblat upp massvis av fakta om oss själva och en kravspecifikation om vem du ska vara. Vi skippar det. Du hittar oss på vår hemsida, sociala medier och kanske lite youtube. Så låt oss veta vem du är och vad du kan ta med till vårt bord istället😊

 

Låt oss bara kittla dig med att vi jobbar med:

 

Redovisning

Beskattning

Hållbarhet

Långa relationer

Lönehantering

Sociala medier

Marknadsföring

Personlig touch

Utveckla företagande

 

Och för att krydda till det kan skills inom Grafisk design och sälj vara spännande!

 

Presentera dig på work@ekonomibyran.se

 

Rekrytering sker löpande, så låt inte chansen vänta för länge 😊