fbpx

Med anledning av den rådande pandemin som nu kommit oss närmare igen måste vi på Ekonomibyrån tyvärr vidta åtgärder för att i största möjliga mån bidra till att minska smittspridningen för att skydda både Er och vårt team. 

Vi kommer ett tag framöver att behöva begränsa oss och inte ta emot några oanmälda besök. Detta gör vi för att minska antalet personer som vistas samtidigt i våra lokaler så att vi kan ha koll på kontaktytorna. På så sätt kan vi erbjuda säkrare mötesmiljöer och fortsätta leverera våra tjänster på bästa sätt med så få begränsningar som möjligt. 
Självklart kommer man fortfarande kunna komma hit och träffa oss fysiskt, men vänligen boka då ert besök innan med någon av oss på byrån! 

Svänger du förbi med material går det bra att lämna detta i brevlådan som finns rakt över gatan. Den kommer att tömmas flera gånger per dag. 
Vi har också väldigt goda möjligheter att erbjuda digitala mötesrum och signeringar för er som vill undvika fysiska möten. Tag kontakt med oss så löser vi det! 

Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Tillsammans kommer vi att ta oss igenom detta.  
Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar. 

Vi finns här för er!