Om oss

Ekonomibyrån är en auktoriserad redovisningsbyrå med kontor i Tranås som självklart kan redovisning men som vill så mycket mer. Vi är själva företagare som arbetar fokuserat för vår egen utveckling och för oss handlar det om att vägleda och inspirera företagare till att förverkliga sina mål och visioner och tillsammans skapar vi ett hållbart företagande med mervärden för alla parter.
Vi vill med ett personligt engagemang, lösningsorientering och energi fokusera på individerna bakom små och medelstora företag för att identifiera drömmar som vi tillsammans arbetar för att uppnå. Varje part fokuserar på sin kompetens och kärnverksamhet.

Historia

1991 började Peter Lindahl att driva redovisningsbyrå under namnet Ekonomibyrån Peter Lindahl AB. Under större delen av 90-talet var det en enmansbyrå med stöd av timanställda assistenter. Under 2000-talet kom de första tillsvidareanställda. År 2007 förvärvades en annan enmansbyrå och klientstocken ökade över en natt. Under 2015 sysselsätter byrån 6 heltidsanställda och Jerry Fager blir delägare. 2018-2019 kommer skrivas in i historieböckerna som tillväxt- och digitaliseringsåren och byrån har idag 13 medarbetare. Peters personliga engagemang har varit med från start och genomsyrar fortfarande hela verksamheten!

Vision

Genom att skapa en miljö där medarbetare ges utrymme för personlig utveckling och självförverkligande i sin yrkesroll så lägger vi grunden för att vara ett naturligt bollplank åt företagare och tillsammans uppnår vi företagarens drömmar. Då uppnår vi också våra drömmar.

Ekonomibyrån tipsar

Vi önskar dig en trevlig sommar

Vi önskar dig en trevlig sommar

Vi är otroligt tacksamma för alla fina kundsamarbeten under det första halvåret. Vi har kontoret bemannat hela sommaren men med begränsad personalstyrka.

Fler förändringar med anledning av Covid-19

Fler förändringar med anledning av Covid-19

I detta inlägg har vi samlat ännu mer information till dig för att du ska hålla dig uppdaterad om Coronaviruset. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar.

Förändringar med anledning av Covid-19

Förändringar med anledning av Covid-19

I detta inlägg har vi samlat information till dig som företagare för att du ska hålla dig uppdaterad om den nya Coronaviruset. Här hittar du information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som kan vara viktiga för dig att känna till.

Kravet på aktiekapital är nu 25.000

Kravet på aktiekapital är nu 25.000

Den 28 november beslutade riksdagen att det lägsta tillåtna aktiekapitalet i privata aktiebolag sänks till 25 000 kronor från och med den 1 januari 2020.

Ta nästa steg nu!