fbpx

Rådgivning för rätt beslut

När det kommer till att driva företag så vill vi vara det naturliga bollplanket i alla frågor. Vi har många års samlade erfarenheter inom allt från att starta eget med bolagsbildning och uppstart av verksamheten till ekonomisk planering, budget, förvärv och tillväxtfrågor. När det kommer till frågor som kräver särskild spetskompetens så har vi ett brett kontaktnät av experter att bolla med.

Affärsrådgivning

Lämna inte viktiga beslut åt slumpen. Med rätt rådgivning i viktiga frågor kring ditt företagande får du ett bättre beslutsunderlag och kan känna dig tryggare i vägvalet. Vill du starta, effektivisera, växa, investera, förvärva, sälja eller står du inför någon annan viktig fråga för dig och ditt företag? Ta med oss i processen så hittar vi rätt väg tillsammans. I vår roll som redovisningskonsulter har vi väldigt god insyn i våra klienters ekonomiska situation och tillsammans med våra erfarenheter från andra branscher kan vi vara ett bra bollplank i din utveckling som företagare.

Budget & ekonomisk planering

Flera utomstående aktörer ställer krav på företagare att inkomma med en budget för att komma vidare i deras tjänsteleverans eller liknande. Vi hjälper dig att budgetera din verksamhet och kan ta i beaktande hur förändring i olika parametrar kan påverka din verksamhet. Vi tycker man ska låta budgeten komma fram i ljuset och vara en del av det dagliga arbetet som företagare så det snabbt framgår om man är på rätt väg mot sina mål.

Skatterådgivning

Inkomstskatt, kapitalskatt och moms är områden som kan kräva särskild kunskap och planering. Vad blir bäst för just dig? För oss är det viktigt att se helhetsbilden i din skattemässiga situation som företagare och privatperson. Med vårt nätverk av experter kan vi hantera de alla typer av skattefrågor.

Bolagsbildning

Behöver du starta aktiebolag? Vi hjälper både till att stifta bolag från grunden och att snabbt förmedla lagerbolag. Kontakta oss och beskriv just ditt behov så ser vi över den lämpligaste lösningen och strukturen för din verksamhet.

Referens

”För ett litet bolag som vårt är det av yttersta vikt att välja sina lagspelare och partners med omsorg. Jag känner 100% trygghet i Ekonomibyråns kompetens och arbetssätt, vilket gör att jag kan lägga mitt fokus på andra områden. Samarbetet med Ekonomibyrån fyller en mycket viktig pusselbit i vår verksamhet.”

Jofrab Skog & Trädgård AB

Ta nästa steg nu!