fbpx

Under maj månad har vi utökat vår personalstyrka med ännu en person, denna gång en ny byråledare, Sara Gunnstam. Vi tänkte att ni skulle få lära känna henne lite bättre genom fem snabba frågor. 

Vem är du?
Sara Gunnstam heter jag, en 37-årig Civilekonom från Tranås. Jag har precis avslutat ett jobb på Jofrab Skog och Trädgård där jag varit de senaste 14 åren, varav de fem sista som Country Manager. 

Jag bor tillsammans med Olle och våra två döttrar. Utanför jobbet blir det såklart mycket familjetid och pusslande med barnens aktiviteter, jag är bland annat tränare för ena dotterns innebandylag vilket är väldigt roligt. Semestrar gör vi gärna i fjällen eller hos Olles familj i Sundsvall. När tid finnes grejar jag gärna i trädgården eller tar en sväng i skogen. 

Vad lockade dig till Ekonomibyrån? 
Jag har följt Ekonomibyrån under ett antal år och imponerats över den resa byrån har gjort. Jag gillar verkligen tanken att via det här jobbet kunna hjälpa företagare och bidra till att det kan förverkliga sina mål och drömmar. 

Min känsla är att teamet på Ekonomibyrån är väldigt bra, jag ser fram emot att få bli en del av det. Sedan känner jag Jerry Fager sedan tidigare och vet att vi delar samma syn på ledarskap, vilket också hjälpte till att ta steget. 

Vad kommer du att fokusera på i början?
Självklart är mitt första fokus att lära känna personalen och kunderna. Därefter måste jag klä på mig med branschkunskap och förstå kontexten byrån verkar i. 

Fokus kommer också vara att avlasta ägarna med en del av det dagliga arbetet så att de kan fokusera på andra saker. 

Vad kan du tillföra till Ekonomibyrån, sett ur ditt perspektiv? 
Jag hoppas kunna vara en närvarande ledare där min dörr alltid ska stå öppen för både personal och kunder. Det är via dem som jag kommer lära mig mycket krig verksamheten. Jag har även en bakgrund som Controller, vilket jag vet att branschen efterfrågar mer nu än tidigare. 

Ur ett kundperspektiv tänker jag att min erfarenhet som Country Manager i en internationell koncern kan vara till hjälp för vissa kunder. I mitt förra jobb brottades jag säkert med många av de frågor våra kunder kommer behöva hantera, och kanske det viktigaste: jag satt på andra sidan vid skrivbordet till en redovisningsbyrå!

Hur kommer man enklast i kontakt med dig? 
Enklast att kontakta mig är nog via epost, sara@ekonomibyran.se , men ett samtal är alltid trevlig, 0140-77 03 56.